Za Vas smo izradili novu specijaliziranu web stranicu! Za Više informacija o našim rješenjima posjetite nas na novoj adresi:

Softver za PVC / ALU/ DRVENU stolariju

Posjetite: www.softver.edukaing.com

Optimizirajte procese u Vašem poduzeću već danas! Posjetite našu specijaliziranu web stranicu!

Program za PVC stolariju | Program za ALU stolariju | Program za DRVENU stolarijuSoftver za pvc, aluminijsku i drvenu stolariju F3000 – Video prezentacije

 

 

Program za PVC stolariju | Program za ALU stolariju | Program za DRVENU stolarijuDobro došli! Za Vas smo pripremili video prezentacije rada u softveru za pvc, aluminijsku i drvenu stolariju F3000. U nastavku možete pogledati na koji način se u našem programu za pvc, alu i drvenu stolariju izrađuju ponude i  nalozi, na koji način se u programu radi sa  kosim i lučnim elementima, letvicama itd.

 

Program za PVC stolariju | Program za ALU stolariju | Program za DRVENU stolarijuVrlo rado za Vas možemo pripremiti i poseban video koji prikazuje mogućnosti programa, sukladno Vašim željama. Sve što trebate napraviti je kontaktirati nas putem kontaktnog obrasca i napisati što želite vidjeti u videu koji ćemo izraditi samo za Vas.

 

Program za PVC stolariju | Program za ALU stolariju | Program za DRVENU stolarijuZainteresirani ste za naš softver za proizvodnju pvc, aluminijske i drvene stolarije i želite detaljnu prezentaciju našeg programa u Vašem poduzeću? Nikakav problem! Kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca i predložiti ćemo termin za prezentaciju u Vašem poduzeću!

 

Vaš uspjeh je naš cilj!

Vaš Edukaing.

 

Video prezentacije – Softver za pvc, aluminijsku i drvenu stolariju F3000

 

Izrada ponude

 

 

Izrada ponude uključujući posebne pozicije

 

 

Izrada naloga

 

 

Izbor profila – Ujednačavanje letvica u staklu – Cad pregled

 

 

Kosi i lučni elementi / povezivanje elemenata

 

 

Dodavanje letvica

 

 

Prekidanje i pomicanje letvica u staklu

 

 

Stvaranje mašinskih podataka

 

 

Kontaktirajte nas:

[si-contact-form form='1']