Za Vas smo izradili novu specijaliziranu web stranicu! Za Više informacija o našim rješenjima posjetite nas na novoj adresi:

Softver za PVC / ALU / DRVENU stolariju_

Posjetite: www.softver.edukaing.com

Optimizirajte procese u Vašem poduzeću već danas! Posjetite našu specijaliziranu web stranicu!

Program PVC stolarija | Program ALU stolarija | Program DRVENA stolarijaProgram za PVC stolariju | Program za ALU stolariju | Program za DRVENU stolarijuSoftver za PVC / ALU / DRVENU stolariju F3000 – Rješenja

 
Jednostavan, brz, profesionalan i efikasan, opis je softvera F3000 sažet u četiri riječi. Naravno, potrebne su tisuće riječi kako bi Vam opisali sve funkcije našeg softvera. Od brze i jednostavne izrade ponuda, izrade statističkih analiza, označavanja CE oznakom do kompleksnog upravljanja strojevima, sve je moguće. U proteklih 25 godina u proizvodnji prozora i vrata mnogo toga se mijenjalo, njemački softver F3000 je uvijek išao u korak sa svim promjenama na vodećim tržištima za proizvodnju prozora, vrata, grilja, roleta i aluminijskih fasada te nudi za gotovo sve najviše zahtjeve prikladno rješenje. Za dodatne informacije o svim dostupnim modulima molimo pogledajte stranicu „Moduli“.

 

Program PVC stolarija | Program ALU stolarija | Program DRVENA stolarijaProizvodnja i prodaja prozora i vrata

Brzo i jednostavno upravljajte proizvodnjom i prodajom pvc, aluminijskih i drvenih prozora i vrata.  Od trenutka kada potencijalni kupac uđe u Vaše poduzeće do izvršene montaže, svi Vaši poslovni procesi su podržani na moderan i inovativan način koji Vam štedi vrijeme i novac!

 

Program PVC stolarija | Program ALU stolarija | Program DRVENA stolarija

Proizvodnja roleta

Od roleta, ormarića, ugradbenih roleta, nadgradbenih roleta i zaštite od kukaca, sa svime možete upravljati u komercijalnom i tehničkom smislu. Na jednostavan način možete optimizirati sve procese vezane uz proizvodnju roleta u Vašem poduzeću. F3000 vam štedi vrijeme i novac!

 

Program PVC stolarija | Program ALU stolarija | Program DRVENA stolarija

Proizvodnja grilja

Proizvodnja grilja na prvi pogled slična je proizvodnji prozora i vrata. U stvarnosti proizvodnja grilja zahtjeva potpuno drugačija rješenja. Suradnja sa mnogim proizvođačima grilja sa područja sredozemlja gdje uz svaki prozor ide i grilja to i potvrđuje. 25 godina iskustva ugrađenih u program F3000 čini naš softver najkvalitetnijim rješenjem u branši.

 

Rješenja za posrednike i zastupnike

Za brzu i jednostavnu izradu ponuda pa do ispisa računa F3000 posjeduje modularno malo i jednostavno rješenje za samostalne trgovce kao i za zastupnike. Vi odlučujete u što Vaši zastupnici imaju uvid, a u što ne. Putem daljinske sinkronizacije možete se direktno povezati na računalo Vašeg zastupnika ukoliko se javi potreba. F3000 je Vaš odabir i za zastupnička rješenja!

 

Dodatne informacije o softveru F3000:

 

Općenito o softveru F3000*

 

Moduli softvera F3000 – Sastavite softversko rješenje prema mjeri Vašeg poduzeća!*

 

Karakteristike softvera F3000 – Pročitajte o karakteristikama našeg softvera*

 

Pogledajte video prezentacije rada u našem softveru*

*Klikom na link saznajte više o našem softverskom rješenju.

 

Kontaktirajte nas:

[si-contact-form form='1']